logo_veterclinic_esplugues

Contacte

logo_veterclinic_esplugues

Contacteu amb VeterClínic Esplugues

Contacteu amb el nostre centre veterinari d’Esplugues de Llobregat per demanar cita prèvia o sol·licitar informació. Us recordem que disposem per als nostres clients d’un telèfon d’atenció fora d’horari (608305839).

Volem oferir-vos una atenció personalitzada a qualsevol hora del dia. L’atenció telefònica sempre és per part d’un dels veterinaris que treballem a la clínica, perquè sabem que és important poder parlar amb professionals de confiança en moments crítics. Si és necessari i ens és possible, atendrem presencialment a la clínica qualsevol visita que no pugui esperar. Si no podem venir, us facilitarem la informació necessària i us adreçarem al lloc més adequat en cada situació.

Opinions de clients

Treballem cada dia amb l’objectiu d’oferir un servei de la màxima qualitat als nostres pacients i un tracte honest i pròxim als nostres clients.

Cada opinió ens ajuda a continuar millorant!

Formulari Contacte

Si desitges contactar amb nosaltres, pots fer-ho a l’email  info@veterclinicesplugues.com o a través del següent formulari.

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable VETERCLÍNIC ESPLUGUES. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord al Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOP ), sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a C/Carme,21. 08950 Esplugues de Llobregat de Barcelona, o mitjançant un correu electrònic a info@veterclinicesplugues.com

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.