logo_veterclinic_esplugues

Esterilització mascotes

logo_veterclinic_esplugues

Esterilitza la teva mascota a VeterClínic Esplugues per millorar la seva qualitat de vida i evitar malalties.

Per què és millor esterilitzar la teva mascota?

L’esterilització de les mascotes permet allargar la seva vida perquè redueix la possibilitat de desenvolupar greus malalties. En eliminar l’aparell reproductor eliminem la possibilitat de desenvolupar malalties causades per les hormones sexuals com, per exemple, el desenvolupament de tumors, així com problemes uterins en femelles i prostàtics en mascles.

L’esterilització baixa l’estrès que causa el canvi hormonal. A més, disminueix el nombre de naixements i, per tant, també es redueix el nombre d’abandonaments.  

cirugia

Serveis inclosos

Anestèsia

  • Anestèsia inhalatòria i fluidoteràpia durant la intervenció
  • Analgèsia multimodal intraoperatòria i després de la cirurgia

Màxim control monitoritzat

  • Saturació d’oxigen
  • Capnografia CO₂ espirat
  • Temperatura corporal
  • Freqüència respiratòria
  • Freqüència cardíaca
  • Arrítmies cardíaques

Control Post anestèsic

  • Seguiment i control evolutiu

Consulta Post operatòria

  • Revisions de seguiment i control

Tècnica quirúrgica

En el cas de l’esterilització de les femelles s’extirpen els ovaris i la matriu, i en els mascles s’extirpen els testicles (és el que es denomina com castració). En els dos casos, fem servir l’anestèsia inhalatòria. L’animal roman en tot moment monitoritzat i sota supervisió de les seves constants vitals.

 

Cures post operatòries

Consisteixen en la desinfecció de la zona d’incisió on hi ha la sutura i en l’administració d’antibiòtics i antiinflamatoris durant uns pocs dies. Al nostre centre veterinari d’Esplugues de Llobregat supervisarem la correcta evolució de la cicatrització les vegades que sigui necessari.

L’esterilització de les mascotes a la nostra clínica veterinària d'Esplugues de Llobregat permet millorar la seva vida i redueix la possibilitat de desenvolupar malalties.

Les dades dels usuaris han estat recopilades de forma voluntària en el nostre centre veterinari, a través dels registres web o per telèfon. Les dades seran tractades amb l’objecte de millorar la difusió dels nostres serveis veterinaris al conjunt dels propietaris de mascotes. En el cas que com usuari desitgi modificar, rectificar o cancel·lar qualsevol de les seves dades, podrà fer-ho mitjançant la nostra secció de contacte, via e-mail o telefònicament.