logo_veterclinic_esplugues

Prevenció Leishmània

logo_veterclinic_esplugues
leishmania-promocion

Protegeix la teva
mascota de la leishmaniosi

La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per la teva mascota i és transmesa per la picada de l’insecte flebòtom. Presta la deguda atenció perquè pot arribar a ser mortal per al teu animal de companyia. 

Entre l’abril i l’octubre arriba el període de major incidència d’aquesta malaltia, especialment a les zones mediterrànies. A la nostra clínica veterinària d’Esplugues de Llobregat t’ajudem a protegir-lo.

Aprofita el nostre Pack Preventiu de 3 serveis i productes:

Test Leishmània
Vacuna o Xarop
Collar o Pipetes

Com identificar la leishmaniosi

Existeixen diferents proves de detecció i prevenció. Normalment es realitza una prova serològica en sang ràpida, tot i que de vegades s’han de realitzar altres en funció de la simptomatologia i dels resultats serològics.

 

Pots identificar aquesta malaltia en la teva mascota pel seu estat de malestar general que se sol manifestar en:

  • Aprimament exagerat i trastorns de la gana.
  • Caspa i caiguda del pèl.
  • Sortida de sang pel nas.
  • Mal alè.
  • Set extrema.
  • Vòmits i excessives necessitats d’orinar.

Mesures preventives

En el nostre centre veterinari d’Esplugues disposem de molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada sis, vuit o dotze mesos (segons la marca), o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna o el xarop poden ser una altra mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en cas que arribin a infectar-la. 

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar la malaltia a temps.

Contacta amb VeterClínic Esplugues i t’assessorarem sobre quin mètode pot resultar més adequat per al teu animal de companyia.