logo_veterclinic_esplugues

Prevenció por als petards

logo_veterclinic_esplugues
po-petards-veterinari-esplugues

Ajuda la teva mascota a superar la seva por als petards

La teva mascota s’espanta amb facilitat quan escolta petards i focs artificials? La revetlla de Sant Joan suposa un malson per al teu gos o gat? Anticipa’t per prevenir el pànic i l’estrès causats pels petats a la teva mascota. 

A VeterClínic Esplugues t’assessorem amb pautes per ajudar al teu amic pelut i t’oferim el tractament més adequat per a la teva mascota. 

Pots mesurar el nivell de por de la teva mascota amb aquest test:

No triguis! El tractament ha de començar almenys amb 20 dies d’antelació.

Per què i com prevenir la por als sorolls i els petards

És important posar remei a temps per evitar problemes majors en la salut de la teva mascota.

Aquesta por irracional a situacions de soroll intens pot convertir-se en una fòbia i causar serioses complicacions que podrien afectar la qualitat de vida del teu animal de companyia.

El pànic als sorolls pot tenir una implicació genètica, ja que hi ha races de gossos i gats de caràcter tímid que tenen més predisposició a presentar fòbies davant aquest tipus de situacions.

Es tracta d’una por que cada animal va adquirint progressivament i pot tenir el seu origen en una socialització primerenca deficient..

Vine a la nostra clínica veterinària d'Esplugues de Llobregat i t’ajudarem a aconseguir que el teu gos redueixi les seves pors amb els sorolls i petards.