logo_veterclinic_esplugues

Serveis

logo_veterclinic_esplugues

Serveis veterinaris a Esplugues de Llobregat

Oferim serveis veterinaris a Esplugues que garanteixen la salut dels animals de companyia. Posem especial èmfasi en la prevenció i disposem dels equipaments i especialistes necessaris per diagnosticar i tractar les afeccions i patologies de les mascotes. Atenem als nostres pacients de quatre potes amb afecte i assessorem els nostres clients en tot el que necessiten per atendre als seus companys de vida.

Medicina Interna Preventiva VeterClinic.

Medicina Interna i Preventiva

La medicina interna se centra en el diagnòstic i tractament de problemes de salut en gossos i gats, tals com: malalties metabòliques, infeccioses, endocrines, oncològiques, parasitàries, etc. 

Per tal d’arribar a un diagnòstic, és necessari realitzar una anamnesi (informació detallada del comportament que s’ha observat en la nostra mascota), després es realitza un examen general complet i de vegades són necessàries la realització de proves addicionals.

Disposem de dues sales de consulta amb fonendoscopi, oftalmoscopi, otoscopi, ecògraf, electrocardiògraf, mesurador de pressió arterial, mesurador de pressió ocular…, per poder fer una exploració exhaustiva dels nostres pacients.

72

Cirurgia i Hospitalització

Realitzem cirurgies per tractar diverses patologies. Tenim quiròfan totalment equipat amb màquina anestèsica de gasos inhalatoris per realitzar anestèsies segures, monitor multiparamètric per controlar les constants vitals en tot moment mentre el pacient està anestesiat i bomba d’infusió per subministrar els fluids que són necessaris durant les intervencions quirúrgiques. En cas que la cirurgia ho requereixi, disposem de respirador automàtic.

Fem formació contínua per aplicar els millors protocols anestèsics segons la patologia de cada cas concret i fer que el vostre animal, abans, durant i després de l’anestèsia estigui en la situació més segura possible.

Ecografia VeterClinic

Proves diagnòstiques

Disposem de les instal·lacions necessàries per realitzar les proves que siguin precises en cada moment, obtenint un diagnòstic ràpid i precís, per tal d’aplicar el tractament més eficaç.

L’equip de Radiologia Digital d’última generació ens permet obtenir imatges de gran qualitat per observar amb nitidesa els teixits tous i enviar-les per e-mail instantàniament en la mateixa visita.

L’Ecografia ens permet valorar l’estat dels òrgans interns i fer diagnòstic de gestacions.

42

Traumatologia i ortopèdia

Atenem les patologies relacionades amb l’aparell locomotor. Tractem fractures òssies, anomalies congènites o cròniques i problemes articulars.

Diagnostiquem i tractem la patologia amb les proves i tècniques veterinàries específiques que requereixen. Donem una atenció i un seguiment continuat fins a la seva total recuperació.

dermatologia

Dermatologia

Oferir el servei de dermatologia és essencial per a l’atenció mèdica de les mascotes. Els problemes dermatològics i de la pell són molt comuns en els animals de companyia i s’han de tractar amb rapidesa i eficàcia.

Moltes malalties es manifesten també amb símptomes dermatològics i requereixen proves de detecció i  tractament específic.

59

Cardiologia

Les afeccions cardíaques o cardiopaties requereixen una atenció especial donada la seva gravetat i la importància d’aquest òrgan. Cal diagnosticar amb rapidesa l’origen de la malaltia cardíaca i determinar si pot tenir relació amb altres patologies o òrgans. 

Per això realitzem proves específiques i fem els tractaments necessaris per garantir el benestar del pacient i la seva esperança de vida.

slider2

Oftalmologia

Al nostre centre veterinari d’Esplugues oferim un servei per resoldre els problemes oculars que presenten les vostres mascotes. Tractem problemes de visió, de l’ull i de les seves estructures associades.

Una correcta exploració ens permet detectar alteracions que no podem veure a simple vista i ens ajuda a evitar el deteriorament de la visió o lesió que pugui tenir l’animal.

veterinaria-animales-exoticos

Medicina d'exòtics

Els animals exòtics (fures, aus, rèptils, conills i altres petits mamífers) tenen necessitats especials, malalties específiques i requereixen una atenció veterinària especialitzada.

Realitzem les proves diagnòstiques que siguin necessàries i apliquem tractaments veterinaris adequats. Us assessorem amb consells per la seva cura, comportament i consultes sobre la seva salut.

Cal concertar cita prèvia.

 

perruqueria-canina-felina-veterninari

Perruqueria canina i felina i autorentat

Servei integral de bany (també de tractament dermatològic), tall (convencional, stripping…), buidat de glàndules, talls d’ungles, neteja d’oïdes, etc. La cura del pèl i la pell de les mascotes és molt important, no només per estètica, sinó també per garantir la higiene i la salut dels vostres animals de companyia.

Disposem de servei d’autorentat per rentar vosaltres mateixos a la vostra mascota sense els inconvenients de fer-ho a casa. Us ho deixem tot, només heu de venir amb les ganes de passar una bona estona amb ells.

56

Servei a domicili

Posem a l’abast dels nostres clients el servei de visites a domicili amb hora concertada.

Ja sigui per problemes de mobilitat dels propietaris o bé per l’estat de salut dels animals, entenem que aquest és un servei imprescindible per garantir l’atenció veterinària a tots els animals de companyia que ho requereixin.

fracciona-pagaments-veterinaris

Botiga

Per la correcta i constant cura de les mascotes necessitem la provisió habitual de productes especialitzats que puguin atendre les seves necessitats.

Per això disposem de productes de primera necessitat de qualitat en alimentació de prescripció veterinària i fisiològica, tota mena d’accessoris i productes d’higiene. T’aconsellarem sobre nutrició i complements específics per cada espècie, raça i edat.