logo_veterclinic_esplugues

Nosaltres

logo_veterclinic_esplugues

Més de 15 anys cuidant la salut de les mascotes

A VeterClínic Esplugues treballem un equip de professionals amb vocació i en contínua formació per incorporar al nostre dia a dia els darrers avenços en medicina veterinària i tecnologia. Si és necessari, comptem també amb un servei d’especialistes de renom. La nostra finalitat és vetllar per la salut de les vostres mascotes i oferir-vos l’assessorament que necessiteu durant totes les etapes de la seva vida. El seu benestar és la nostra raó de ser.

La nostra història

La història de VeterClínic Esplugues comença quan les persones que formem aquest projecte ens unim amb l’objectiu de donar un servei veterinari al Baix Llobregat de qualitat.

La clau de la nostra evolució és l’interès en les novetats mèdiques, adaptar-nos als canvis i aprendre constantment del nostre equip. Ens mou una gran passió per la nostra professió i els animalons de quatre potes. Al llarg d’aquests anys hem crescut com a centre i com a professionals. Hem ampliat equip i instal·lacions gràcies a la satisfacció dels nostres clients, la feina ben feta, l’atenció de qualitat i l’afecte que donem als nostres pacients i als seus propietaris.

Equip

A VeterClínic Esplugues ens uneix un objectiu comú, garantir el benestar i la salut de les mascotes. Ho fem amb ànima, coneixement i atenent sempre les necessitats i inquietuds que ens puguin transmetre els nostres clients. 

Veterinàries

veterinaria-sonrie-perro

Sandra Ribas

Veterinària

veterinaria-perro

Sonia Heras

Veterinària

AnaBeleGil-Veterinaria-equip

Ana Belén Gil

Veterinària

ATV

auxiliar-veterinaria-perro

Isabel Bardají

ATV i Perruqueria

auxiliar-veterinario-perro

Cristian Ballerini

ATV i Recepció

KarenOrtiz-ATV-equip

Karen Ortiz

ATV i Recepció