logo_veterclinic_esplugues

Cirurgia i Hospitalització

logo_veterclinic_esplugues

Cirurgia i hospitalització

A VeterClínic Esplugues disposem de quiròfan amb equipaments moderns per realitzar cirurgies amb total seguretat. Comptem amb una zona d’hospitalització per garantir la recuperació dels animals després de les intervencions i atendre aquells pacients que requereixen observació.

66

Cirurgia General

Realitzem cirurgies per tractar diverses patologies. Tenim quiròfan totalment equipat amb màquina anestèsica de gasos inhalatoris per realitzar anestèsies segures, monitor multiparamètric per controlar les constants vitals en tot moment mentre el pacient està anestesiat i bomba d’infusió per subministrar els fluids que són necessaris durant les intervencions quirúrgiques. En cas que la cirurgia ho requereixi, disposem de respirador automàtic.

Fem formació contínua per aplicar els millors protocols anestèsics segons la patologia de cada cas concret i fer que el vostre animal, abans, durant i després de l’anestèsia estigui en la situació més segura possible.

hospitalitzacio

Hospitalizació

A la nostra clínica veterinària d’Esplugues disposem d’una zona d’hospitalització per aquells pacients que necessitin observació en cas que una patologia ho requereixi o pels postoperatoris.

La nostra sala d’hospitalització està totalment aïllada de sorolls. Volem que a les vostres mascotes en moments difícils, no els hi falti cap atenció, per això el nostre equip està pendent en tot moment de les seves necessitats. Disposem de l’equipament i el material necessari per fer la seva hospitalització el més eficient, agradable i confortable possible.