logo_veterclinic_esplugues

Revisió Gossos

logo_veterclinic_esplugues

Promoció 20% de descompte fins al 15 de juliol

Fes una revisió a la teva mascota a VeterClínic Esplugues per cuidar el més important, la seva salut.

Des del moment en què una mascota entra per la porta de casa, es converteix en un més de la família. Tindrà unes necessitats bàsiques que haurem de cobrir, i també haurem d’invertir en el més important: la seva salut i benestar. Una revisió anual ens ajuda a detectar i prevenir malalties, garantint al teu fidel amic una bona qualitat de vida.

Reserva una revisió veterinària a la teva mascota a la nostra clínica veterinària d'Esplugues i beneficia’t de la nostra promoció d’un 20% de descompte fins al 15 de juliol.

Cuida els que més estimes, cuida la seva salut.

equip-veterinari-esplgues-nosaltres

Quines proves inclou la revisió veterinària anual?

La revisió anual inclou les següents proves:

  • Anamnesi: analitzem l’historial de la teva mascota, vacunacions i desparasitacions. També tractem de conèixer el seu comportament i els seus hàbits de vida per detectar possibles canvis o anomalies, ja que poden ser el primer indici d’una malaltia.
  • Exploració general: observem l’estat general de la teva mascota posant especial atenció al seu pes i condició corporal. Qualsevol variació de registres poden ser reveladors i posar-nos en alerta.
  • Examen físic: comprovem l’estat de tots els òrgans visibles i / o palpables externament com ulls, orelles, boca i dents, nas, coll, columna, extremitats, pell, ungles, pelatge, aparell genitourinari, ganglis limfàtics, etc. Auscultem el cor i els pulmons per comprovar el seu correcte funcionament i mesurem la tensió arterial.
  • Analítica de sang general: ens indica quin és l’estat general de l’animal i la funcionalitat d’òrgans interns importants com el ronyó i fetge.
  • Diagnòstic: recollim el resultat de totes les proves per obtenir un diagnòstic sobre l’estat de salut de la teva mascota. Si detectem alguna irregularitat, proposarem les proves i el tractament a seguir.

Proves addicionals si el teu gos té més de 7 anys

  • Radiografia de tòrax: proves d’imatge molt útils per valorar l’estat dels ossos de la teva mascota, així com la mida i forma dels òrgans interns. Són necessàries per valorar metàstasis pulmonars o tumors abdominals.
  • Analítica de tiroides: Anàlisis de sang que inclou l’estudio de l’hormona de la tiroide.
  • Diagnòstic i assessorament preventiu: recollim el resultat de totes les proves per obtenir un diagnòstic sobre l’estat de salut de la teva mascota i t’assessorem sobre les cures que necessita la teva mascota en edat geriàtrica. Si detectem alguna irregularitat, proposarem les proves i el tractament a seguir.

 

Si els nostres veterinaris d’Esplugues de Llobregat ho consideren necessari, també es poden realitzar les següents proves:

  • Ecografia abdominal: podem valorar l’estat de salut veient els òrgans abdominals com els ronyons, melsa, fetge i glàndules adrenals.
  • Electrocardiograma: valorem l’estat del cor i vam detectar patologies cardíaques de forma no invasiva.
revisio-gossos-veterinari

Un mètode preventiu eficaç per al teu gos

La revisió anual al nostre centre veterinari d’Esplugues de Llobregat és un mètode preventiu clau per garantir la qualitat de vida que desitges per al teu gos. Recorda que, a més de realitzar una revisió a l’any, és important complir de forma estricta amb el programa de vacunacions i desparasitacions, així com cuidar la seva alimentació i assegurar-li una activitat física adequada.

La importància d’una revisió veterinària anual

Amb les revisions periòdiques podem detectar alteracions en la salut del teu gos que d’altra manera podrien passar-nos desapercebudes. Recorda que algunes malalties no presenten símptomes evidents, com és el cas dels tumors cancerosos i els problemes cardíacs i si els descobrim en estat avançat, en moltes ocasions el diagnòstic ja és irreversible.

Els cadells i els animals més grans són els que solen sotmetre a aquestes revisions amb més freqüència perquè durant aquestes etapes la seva salut sol ser més vulnerable. No obstant això, qualsevol gos, sigui quina sigui la seva raça i edat, hauria d’anar a la nostra clínica veterinària d’Esplugues almenys un cop l’any per fer-se una revisió completa. No oblidis que la detecció precoç d’una malaltia és clau per realitzar un diagnòstic encertat i poder actuar amb rapidesa per aplicar el millor tractament mèdic.

La salut del teu gos és el més important. A VeterClínic Esplugues cuidem el seu benestar, cuidem el que més estimes.