logo_veterclinic_esplugues

Proves diagnòstiques

logo_veterclinic_esplugues

Proves diagnòstiques

Per tal de realitzar aquelles proves que ens permeten detectar i diagnosticar amb rapidesa i efectivitat moltes patologies o problemes relacionats amb la salut de les mascotes, a VeterClínic Esplugues disposem de les instal·lacions i els equipaments d’última generació.

rayosx-veterinaris

Diagnòstic per imatge

Disposem de les instal·lacions necessàries per realitzar moltes de les proves que són necessàries en cada moment, obtenint un diagnòstic ràpid i precís, per tal d’aplicar el tractament més eficaç.

L’equip de Radiologia Digital d’última generació ens permet obtenir imatges de gran qualitat per observar amb nitidesa els teixits tous i poder-les enviar per e-mail als clients.

L’Ecografia és una tècnica de diagnòstic per imatge no invasiva i indolora que ens permet valorar l’estat dels òrgans interns i fer diagnòstic de gestacions.

Mostra-laboratori-VeterClinic

Laboratori

Disposem d’un laboratori equipat amb una àmplia maquinària que ens permet realitzar la majoria de proves i analítiques de rutina, al moment. Un analitzador hematològic per realitzar hemogrames i detectar patologies relacionades amb els eritròcits, les plaquetes o els glòbuls blancs. Un analitzador de bioquímiques, electròlits, hormones i altres, que informa sobre paràmetres enzimàtics de l’organisme per detectar una gran quantitat de malalties relacionades amb diversos òrgans, analitza electròlits sèrics per poder corregir els desequilibris que poden posar en perill la vida de l’animal, analitza hormones com la T4 i fa quantificacions de les pèrdues de proteïna en orina. El coagulòmetre, ens permet detectar problemes en la coagulació sanguínia i actuar ràpidament davant patologies greus. El microscopi òptic com a mitjà per diagnosticar patologies dermatològiques, sanguínies, urinàries, parasitàries, oncològiques… També disposem d’un ventall de Tests ràpids de detecció de malalties com la Leucèmia i la Immunodeficiència felina, Panleucopènia felina, Giàrdies, Leishmània, Parvovirus i Coronavirus caní, problemes cardíacs, etc.