logo_veterclinic_esplugues

Medicina interna i preventiva

logo_veterclinic_esplugues

Medicina Interna i Preventiva

A la nostra clínica veterinària d’Esplugues de Llobregat oferim els serveis de Medicina Interna, Medicina Preventiva i Medicina Felina. Diagnostiquem, tractem i prevenim els problemes de salut en gossos i gats.

revisio gos a veterinari esplugues

Medicina interna

La medicina interna se centra en el diagnòstic i tractament de problemes de salut en gossos i gats, tals com: malalties metabòliques, infeccioses, endocrines, oncològiques, parasitàries, etc. 

Per tal d’arribar a un diagnòstic, és necessari realitzar una anamnesi (informació detallada del comportament que s’ha observat en la nostra mascota), després es realitza un examen general complet i de vegades són necessàries la realització de proves addicionals.

Disposem de dues sales de consulta amb fonendoscopi, oftalmoscopi, otoscopi, ecògraf, electrocardiògraf, mesurador de pressió arterial, mesurador de pressió ocular…, per poder fer una exploració exhaustiva dels nostres pacients.

Medicina Interna Preventiva VeterClinic.

Medicina Preventiva

La medicina preventiva és fonamental per la salut de la vostra mascota. Cal realitzar revisions de control i desparasitacions periòdiques. També cal mantenir les vacunacions al dia.

Vacunes habituals en gossos: Hepatitis, Brom (Moquillo), Leptospirosi, Parvovirosi, Parainfluenza, Ràbia, Tos de les gosseres (convenient si l’heu de deixar en alguna residència o en races braquicèfales) i Leishmània (com a mètode de prevenció de la malaltia), entre d’altres.

Vacunes habituals en gats: Rinotraqueitis, Calicivirus i Panleucopènia, i opcionalment de Leucèmia (molt important si el vostre gat surt i té contacte amb altres gats de carrer).

18

Medicina felina

Som membres de GEMFE (Grup d’Especialitat de Medicina Felina d’AVEPA).

A VeterClínic Esplugues tenim una àmplia experiència en l’atenció veterinària dels gats. Coneixem i tractem les seves patologies, entenem el comportament felí i les necessitats especials per ser atesos al nostre centre veterinari.

Els gats s’estressen molt en sortir de casa. Per això tenim uns protocols d’atenció específics amb l’objectiu de reduir l’estrès que puguin patir i evitar experiències negatives. 

Disposem de consulta veterinària diferenciada d’altres animals per garantir un tracte i atenció amable (‘friendly’) amb els gats.